Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Aki kicsit jobban megfigyelte a topicban lévő hsz-eimet, az valószínűleg sejtheti, hogy törtön játszok... vagyis játszottam, az már a múlt (tulajdonképpen egy ideje már). Okokba ne menjünk bele, se magyarázkodni, se vitatkozni nem akarok, csak le kellett ezt írnom, hogy érthetőek legyenek a következő kérdéseim :)

    Az első a szerver választással kapcsolatos. Mindenképp olyanra mennék ahol relatív sok magyar van, így a Bloodscalp, Ragnaros, Arathor trió adott. A szívem inkább PVE szerver felé húz (azaz Arathor), csak kicsit félek a pve -> pvp migráció hiányától, illetve az ebből adódó nehézségektől (értsd: pve szerveren problémás a kieső klántagok pótlása). Arathoron mennyire érezhető gond ez? Ha pvp, akkor BS-ről elég sok rosszat hall az ember :D Mennyire mítosz ez, s mennyire valóság?
    Másik: alapvetően pve irányba szeretnék mozogni. Van értelme foglalkozni azzal, hogy jelenleg melyik kaszt keresett raidbe (van szinte biztos raid spotja), vagy felesleges, mivel hamarosan (mire elérek raidképes szintre) úgyis jön a wotlk, s ott borul minden? (félreértések elkerülése végett: nem ez alapján választanék kasztot, de figyelembe venném, ha van értelme)

    U.I.: És kérek mindenkit, hogy ne legyen flame.

Új hozzászólás Aktív témák