Új hozzászólás Aktív témák

  • Csigaboly

    csendes tag

    válasz kali #49628 üzenetére

    Szia!

    Win10-et használok, de hogy a 867-et hol kellene látnom azt nem tudom. Egyedül a Acrylic WiFi Home program listázza ki az 5Ghz-es frekvencián üzemelő eszközöket és ott 867Mbit/s sebességet jelenít meg mindegyikhez beleértve a sajátomat is. (A 2,4GHz-es tartományban jellemzően 144 és 300)
    A router tudja a 80MHz-t, de a laptop csatolónál nem találtam ilyet a hardver tulajdonságok / Speciális fülön.
    Sokat utánaolvastam, de nem tiszta, hogy a 2x2:2 mit jelent és egyáltalán hol állítom. Ha jól sejtem az antenna számához és a dual bandhez van köze.
    A routert nemrég vettem, C5 meg már végképp nincs. Gyakorlatilag C5 kifutott teljesen, C1200 még könnyebben kapható. Nem feltétlenül cserélném, ha kellene akkor hajlandó lennék a AC1750 plusz fizetéssel cserélni. Ellenben érzésem szerint a laptop kártya az ott elérhető sebességet a lakás adottságaihoz képest nem fogja jobban vinni. Szerintem a meglévő kártyával sem lenne jobb a helyzet.

    Routeren az alábbiakat tudom állítani: TPlinkWiFi1

    Wifi kártya adatlap: https://www.intel.com/content/www/us/en/products/wireless/wireless-products/dual-band-wireless-ac-7265.html

    Az a helyzet, hogy 5Ghz egyáltalán nem zsúfolt. Közvetlen a router mellett is csak 150Mbit/s a letöltés. Természetesen LAN-on ellenőrizve már 450Mbit/s érhető el. Sajnos USB sticket még nem tudtam szerezni. Csak egy próbára nem szánnék most 10 ezreket.

Új hozzászólás Aktív témák