Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz sutypapa #33837 üzenetére

    Hali!

    1. Windows 7 RC 7100, ezt használd
    (Az xp x64 nagyon jó kis rendszer, csak nem olyan népszerű az otthoni felhasználásban, mert egyrészt angol nyelvű, másrészt már nem igazán fejlesztenek alá, szóval csak eljárt felette az idő... :) )

    2. azt nem tudom, hogy hol vagy kitől hallottad, hogy az xp x64 instabil, de ez nem igaz :N
    Aki ezt írta vagy mondta, az biztos nem használt xp x64-et, vagy volt olyan "szerencsétlen", hogy csak azt hitte hogy ezt használ. Ugyanis 2 változata volt/van, az egyik az x64 a másik meg a 64bit edition, ez a 2 nem ugyanaz! Ez utóbbi az Intel Itanium családba tartozó processzorokhoz lett fejlesztve, ezek speciális utasításkészletéhez optimalizálva, ha valaki ezt a változatot telepíti egy "sima" x64-es procival ellátott gépre, akkor fordulhatott elő, hogy belassult vagy instabillá vált az xp...
    ( nem beszélve arról, hogy a Windows XP 64-Bit Edition, Version 2003, ennek is az alapja a Windows Server 2003, ami meg ugyebár nem az instabilitásáról híres... :DDD )

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák