Új hozzászólás Aktív témák

  • bolic

    őstag

    válasz WonderCSabo #29431 üzenetére

    Sajnos nem gyorsítja az előtöltés a gépet, inkább nagyon megrövidíti a HDD élettartamát, volt már példa a mindennapi túlterhelés a gyakori és folytonos torrentezés miatt, azaz a gyakori fájlforgalomtól mindig cserélget a memóriában az előtöltés az adatokat, az pedig nem lett volna szabad. Másik gépemben pedig játékokban nagyon lehet észrevenni a teljesítménycsökkentést vagyis akadozik a f*szsága miatt, így azonnal letiltottam a szolgáltatást, pláne szeret gyilkolni a HDD-ket. :U :(( Ugye be volt kapcsolva az előtöltés a másik gépben, ott éjjel-nappal megy és kb. 2 hét után már folyamatosan szokatlan berregő hangot adta és szenvedett a HDD órákon keresztül, a kellős éjszaka közepén azonnal reagáltam az előtöltés likvidításra. Volt hogy egyik alkalmazást sem tudtam elindítani 10 percen belül, sem bezárni, teljesen alkalmatlan a 24/7 gépre az előtöltés. Így megspóroltam egy szerverbe való HDD-t, ez nem vicc. Az előző HDD meghibásodott, de nem az előtöltéstől.

    Részemről örökre eltiltottam az előtöltést mindkét gépről. Megfeledkeztem, hogy a keresőt nem kapcsoltam ki és nem sokat terheli a gépet, a 24/7 gépben sem jelzi a terhelést, igazad van, habár a fárasztó meló után nem mindig tudok egyenesen válaszolni, ez van. :) Lomtár túl sok felesleges és duplikáció helyet foglal, én úgy tudom. Munkahelyekre ez a lomtár mára kötelező és alapkövetelmény, mellesleg biztonságosabb. FF? Fúj, annyi crashom volt a korábbi FF-től, hogy csak menekülni tudok Operába és vagy IE-be. :Y :W

    Ui.: Kérem elolvasni a #29455 HSZ-et, ebben van igaza! :K Bár a 24/7 gépnek nincs annyi telepített programok vannak és csak 3-4 programot szoktam futtatni naponta néhány percre, a gigányi fájlforgalomtól mégis kifeküdt.

    Na és? Nekem kevés az 5 perces szerkesztési lehetőség vagy ez is hülyeség. Másik, légyszíves elolvasni az aláírásomat és le lesz tudni. :U

    Még valami, késő lenne visszakapcsolni a rendszer visszaállítást, de igyekszem a következő Vista telepítés után nem fogok lekacsolni a rendszer visszaállítást, habár hónapok óta nincs annyi gondom nem volt, kivéve az atikmdag.sys sz*rság. Hála, tegnap óta nem volt súlyos hiba az atikmdag.sys helyreállítási b*szakodás. Ha ez sem oldódik meg az egyik legsúlyosabb problémát, mint mindenkinek, visszaváltom nVidiára. Ez van.

    Üdv.: bolic

    Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Új hozzászólás Aktív témák