- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Mivel Atim van, így többet nem tudok segíteni
Nekem is
Régeben irtam valahol, hogy s-video kimeneten, majd a tv-be rca-n
Semmi HDMI, és fullHD, a tv, és dvd nézési szokásaink (havi kb 2-3 film, tv napi 30 perc, a gyerekek szoktak többet nézni meséket, de ők sem az a tvelőttülős fajták.) nem indokolják, hogy párszázezret beletegyek a multimédia eme ágába.Mint írtam a megoldás megvan, csak nem tudom hogy lehet azt a k×××va szürke menüpontot aktívvá tenni.
Végül is, csak kíváncsiságból váltanék Vistára, meg pár játék miatt, (kiváncsi vagyok a DX10-re, mondjuk ez is csak havi kb 10 órát tesz ki az életemből) de úgy látom maradok az XP-nél.
Mivel keveset ülök szórakozásból a gép előtt, ezért azt a kis időt nem az oprendszer basztatásával szeretném eltölteni. Az utóbbi napokban, a szabadidőm alatt csak a regisztrációs adatbázit bújtam ez miatt a jelenség miatt, hátha ott lenne a megoldás.Miért nem engedi a VISTA, hogy a monitorokat úgy járassam, ahogy nekem tetszik?
A CRT monitorom, 1024×768-on, és 100Hz ment a 85Hz helyett. 4 évig, és az új gazdájánál is így megy már 1 éve.
Akkor meg miért nem engedi? Hogy tönkre nem menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest