Új hozzászólás Aktív témák

  • november

    tag

    Sziasztok!

    Lenne pár kérdésem és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
    Windows 10 Professional 10.0.15063-s verziószámú oprendszert használok. És egy Dell Latitude 7480-as gépet.
    1. Ha filmet nézek külső monitorra szoktam csatlakoztatni a laptopot hdmi-n keresztül. Amikor felhajtom a gép fedelét akkor a külső monitorról el szokott menni a kép. Azt megtaláltam beállításokban hogy lehajtáskor ne történjen semmi, de ha felnyitásra nincs ilyen opció?
    2. Amikor külső winchestert csatlakoztatok (pl: 2.5 WD My Passport) és dolgozok rajta mondjuk jegyzettömben. Szóval meg van nyitva és hosszú idő után mentek akkor pár másodpercet várni kell. Olyan mintha alvóba rakná magát a winyó, ilyenkor picit mintha fel is pörögne. Azt az opciót megtaláltam hogy az USB szelektív felfüggesztést kikapcsoltam. De még mindig csinálja. Mit lehet tenni? Vagy normális jelenség ez?
    3. Érdemes a Fall Creators Update -t felrakni? Hoz teljesítménynövekedést vagy stabilitást?
    4. Észrevettem például hogy ha portable programokat rakok a Felhasználói fiókom (Users) mappájába (rendszergazdai jogosultságom van) akkor nem mindegyiket engedélyezi (Sőt volt úgy is hogy oda hibásan tudtam felmásolni a filmet is). Mert egész egyszerűen hibát ír ki ha oda akarom rakni. Ezért volt olyan program amit kénytelen voltam a Program Files (x86) mappába rakni. De az is előfordult hogy csak akkor sikerült működésre bírni az appot ha simán a C meghajtón létrehoztam egy mappát. Ez nem teljesen értem hogy miért csinálja. El tudná nekem valaki magyarázni?

Új hozzászólás Aktív témák