Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz Pécsi gyerek #67921 üzenetére

    Hagyd a fenébe. Kikapcsol az rendesen. A Win 10 gyors indítása az nem teljesen olyan mint egy sima hibernálás, csak hasonlít hozzá. Lehurrogott itt mindenki, hogy azt állítottam, sose hibernálom a gépet, aztán megkaptam, hogy de mégis mert be van kapcsolva a gyors indítás, ami valójában hibernálás, és nem is tudtam róla eddig. Most itt írják, hogy nem is hibernálás valójában, csak hasonlít hozzá.

    Közben utánanéztem én is, és a gyors indítás nem egyenlő a hibernálással, csak annyiban hasonlít hozzá, hogy menti a memóriaképet a winyóra, és azt tölti vissza, és a következő indításnál, azt a munkamenet folytatod. Ettől még rendesen kikapcsol a géped, és rendesen a BIOS-tól fog elindulni, tehát nem olyan mint egy sima hibernálásból való ébresztés. Nyugodj meg, nyugodtan kikapcsolhatod így a géped, és semmi gondot nem fog okozni alap esetben.

    Akkor nem ajánlott a használata, ha több rendszert használsz egy gépen. Amúgy meg akár fél percet, vagy többet is nyerhetsz vele bootnál, és semmi egyéb hátránya nincs.

    Ha mégis ki akarod kapcsolni, akkor Gépház->Rendszer->Energiagazdálkodás-> További energiabeállítások->A főkapcsolók funkciójának megadása menüben tudod, ha kiveszed a pipát a Gyors rendszerindításnál.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák