Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    sziasztok,

    néhány napja egy rég elfeledett probléma jött elő újra, valami oknál fogva rendszeresen lefagy a gép. és nem igazán tudom, hogyan derítsem ki az okát. gyanakodtam a vinyóra, mivel minden alkalommal az első jel az, hogy leáll az aktuális lejátszás, nem tölt be a weboldal vagy épp valami app féligmeddig töltődik be (pl splash screen) és ennyi... - viszont csökkentett módban úgy tűnik, nincs semmi gond (lekopogom) - szóval most mentek ezerrel :D
    ha a feladatkezelő épp meg van nyitva, akkor nagyon szépen látszik, hogy egyre kevesebb a proci és vinyó használat, tudok kattintgatni a különböző ablakok közt, de szép lassan kifagy mind, majd az asztal is. ekkor már csak meg szoktam várni, hogy tényleg ne használja a vinyót és kinyomom a szemét.

    igazából ráférne már egy újratelepítés, legutóbb 1 éve történt ilyen, de már csak azért is érdekelne, hogy mi a fene okozza ezt a kellemetlenséget....szóval a kérdésem az volna, hogy hogyan lehetne ezt kideríteni?

    eseménynaplóban konkrétan a problémás időpontoknak megfelelően "kritikus" hibákat találtam, ezzel nem megyek sokra, mivel magáról a szabálytalan leállításról tájékoztat mindegyik. de lehet, hogy mást kéne néznem. aztán javasolták még korábban, hogy ilyenkor nézzek egy bsod logot is: az bluescreenview ezt dobja: [kép] - ezzel lehet valamit kezdeni?

    előre is köszi,
    bepken

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák