Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    Sziasztok!
    Használom már jó ideje a Windows 10et és amióta kijött hozzá (én szeretem :3) a Messenger (FB) nevű appot , amit azért imádok mert a müveletközpöntban tudja rögzíteni a notificationokat (végre...) de most valamiért nagyon nem akar menni ez .. És ami poén ,hogy eddig 100%-os volt , és nem jött ki hozzá update (tudtomal) , a Messenger(beta) appot is próbáltam már , sőt még magát a Facebook appot is , az se nagyon küddi az értesítéseket , de egy Posta/Naptár/Radeon központ cucc is .... Szóval :\
    És se ki / se be nem tudom kapcsolni ezen program értesítéseit a gépház -> rendszer -> értesítések és műveletek menüpontban .. (a messenger appban minden értesítés belőve direkt ...)

    Na már most két kérdésem lenne , felétek...
    1. - Valaki találkozott már a fenti problémával ? - Esetleg van valami ötletetek ,hogy hogyan lehetne megoldani ? próbáltam..nem jó ?

    2. - Ha ilyesmi nincs senkinek , akkor esetleg a fennt említett elérési útvonalon található értesítés beállításokat valahogy / valahol nem lehet alapértelmezésre vissza lőni ?

    Előre is köszi mindnekitől! :)

    Szerk.:
    Ezekről az "alkalmazás szallagok"-ról beszélek néktek! - Ezt szeretném valahogy vissza hozni , mert hiányzik eléggé :\ Egyátalán nem jeleniti meg a fent említett két applikációnál :@ :W :W :o :(((

    [ Szerkesztve ]

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák