Új hozzászólás Aktív témák

  • hunluki

    senior tag

    Win10 értékelés pár hónap huzavona után:

    Meglepően jól teljesít, kettő gondom van csak vele. 1-2 hetente visszaállítja a fájltársításokat a saját UWP-s szemeteire, picit idegesítő ideje lenne már javítani. A másik probléma hogy kb 10 nap uptime után minden jel nélkül csontra fagy. Nem szoktam leállítani csak altatni nap végén és kb 10. nap után bekapcsol, feljön a login képernyő, de itt vége is van, se egér, se bill, se kikapcsológombot egyszer megnyomós leállítás. Reset, utána megint minden pöpec, eseménynapló pedig kong az ürességtől, egyedül a restartos üzenet van:

    "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."

    Ezen felül minden jónak tűnik, ahhoz képest hogy eleinte mennyire döcögős volt már egész jó. Szívem szerint visszatenném a 7-est de hiányozna az expozé meg a virtuál asztalok :( Alakul ez, de azért még erősen döcög, lassan egy év alatt illett volna már helyrepofozni az ilyen gondokat is.

Új hozzászólás Aktív témák