Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Szirtimorc #140284 üzenetére

    Szia!

    Az a helyzet hogy ha a most lerakott gépből veszem ki a tápot akkor ugyan a legnagyobbat kapom (625w) de ehhez ma már nincs kedvem. 1ébként is úgy van letéve hogy ha kell, visszateszem 15perc alatt és bootol, az új gépen keletkezett plusz adatokat átrakom rá és minden megy tovább a jó kis W7 világban :)

    Van még egy 525w egy másik szintén hasonlóan lerakott gépben, majd ha lesz kedvem hétvégén valamikor esetleg megnézem. Bootolni sztem jó az is.

    Korábban feljött az OS vagy driver hiba lehetősége, én ezt elvetném, mert két hangkártya két fajta driverrel egyszerre nem lehet rossz, különösen hogy a régi tuti jó. A tápot se mondanám ki bűnösnek, mert ha a táp rossz akkor a BIOS-ba is sercegnie kellene valahogy. Viszont a BIOS olyan csendes hogy attól nagyobb csend csak akkor van ha bedugom a fülem.

    Érdekes megfigyelés még, hogy a régi hangkártya be és kikapcsolásnál nem pattant! Az új viszont pattog.
    Ez akár azt is jelentheti hogy egyszerre zűrös a hangkártya és jó eséllyel az alaplap is?

    Mert amikor fogom a böngésző ablakot és húzgálom össze-vissza akkor még jobban serceg zúg. Ez is inkább a lap min táp nem? Mert a logikám szerint ilyenkor dinamikusan változik a CPU teljesítménye és azt közvetlenül az alaplap szabályozza nem?

    Egyébként korábban volt javasolva még az USB hangkártya mint megoldás. Az hogy tudja ezt a sercegést kijátszani, ha egyáltalán kijátssza?

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák