Új hozzászólás Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    Üdv!

    Segítsetek értelmezni pár dolgot, van 3 érdekes Windows hiba bejegyzésem az eseménynaplóban. W10 Pro 21H1 2021.03.01-én telepítettem újra hardver cserék miatt. Alaplap, proci, memória, SDD kingmax A2000 . Konfig adatlapon. Gépen 2 felhasználói fiók van, egy nekem, egy páromnak. Van hogy a két fiókba párhuzamosan be vagyunk jelentkezve. Leállításkor, minden fiókból kijelentkezünk és utána állítjuk le szabályosan a gépet.

    Hiba 1: Ezt nem tudom mi.
    Hiba 2: Az előző rendszer leállításra hivatkozik, ami az előző napi indítás... :U Gép nem indul újra, csak bekapcsolom, bejelentkezik a fiókba és használom.

    Hiba 3: Nem volt összeomlás, nem indult újra a gép. HWinfo folyamatosan futott, figyelve a max hőmérsékleteket, semmi kimagasló érték.

    Ezek a hibák minden nap megvannak telepítés óta, de nem tapasztalok hibát, hagyjam figyelmen kívül őket, vagy érdemes nyomozni mitől vannak? Köszi!
    :R

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Új hozzászólás Aktív témák