Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz #12901120 #105929 üzenetére

    Eszembe jutott közben még egy előny az angol nyelv angol régió felálláshoz: start menüben elérhetővé válik a webes keresés és gyors műveleteket tudsz végezni. (árfolyamváltás, számolások, konvertálások)

    (bár aztán jövőre ez érdekes lehet, mert lecserélik a File Explorer keresőjét a startos keresőre/Cortanára és kérdéses a felhasználó tábor mennyire lesz lelkes a saját fájljai között akarna keresni a fájlkezelőben erre ott is feldobja majd a webes találatokat?)

    Egyébként kár a Google-t leszámítva a többi nagy tech cég nem nagyon foglalkozik normális rest of the world támogatással, csak USA piac plusz 1-2 még van előttük.

    TechN7ne: Win8.1 még támogatott egy ideig, ha ennyire ódzkodsz bár én inkább a Win10-et javasolnám. Az a gond amilyen drasztikus volt a Win8, azt legalább mint egységes rendszert átgondolta Sinofsky csapata, volt koncepció. (tegyük félre ez megbukott, de legalább egységes, átgondolt volt) Win10-nél 5 év alatt sok irányváltás történt. Belefognak valamibe, meggondolják mégse, a másik csapat még az előző irányt követi. A bal kéz nem tudja mit csinál a jobb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák