Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz randras #29427 üzenetére

    Nem azt mondtuk, hogy kötelező így használni. Ahogy a magyar nyelv is sok helyen különbözik így mások ezek az igények is. Erre felénk még iskolában is ezt tanítják. És komolyan.

    Ezen kívül van néhány gép amit karbantartok amire félve indítom el az Update-t mert 4-ből 3 esetben összesz*rja magát a rendszer. Bár ezeknél lehet az játszik, hogy a netezős gép fogalmát se érik el.

    Az irodai gépen természetesen naprakész Windows 7 van amivel eddig soha semmi baj nem volt. Sőt annyira nem is volt baj, hogy a gépet kezelő felhasználó se tudta még berogyasztani a rendszert, pedig MSE és windowsos tűzfal van rajta.

    Viszont nekem azok a tapasztalataim, hogy nem mindig szabad bízni a frissítésekben. Legtöbb esetben kézileg kiválasztom, hogy ténylegesen mire van szükségem (ha odajutok, hogy frissítek), és azokat telepítem.

    Elhangzott olyan probléma is, hogy túl sok helyet foglal. Ez szokott engem elgondolkoztatni, hogy mi eszik olyan sokat mikor egy 6 éves Linux kernellel együtt nem zabál ennyit.

    Azonban ellenérveket se hallottam még, hogy miért lenne rossz az, hogy nem naprakész a rendszer. :DDD

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák