Új hozzászólás Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Kaptam egy Asus K52F laptopot javításra, de tanácstalan vagyok az ügyben, mivel ilyesmivel még nem találkoztam.

    Hibajelenség: Nem működik a wifi.

    Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate SP1 X86

    Rögtön megnéztem az adapterbeállításokat és nincsen jelen az Atheros Wifi adapter. Eszközkezelőben a hálózati kártyák résznél ott a Jmicron Gigabit Ethernet (ez működik is), ezen felül van még egy "Hálózati vezérlő" nevű eszköz, ami az Atheros Wifi lenne, de azt írja, hogy nincs hozzá telepítve driver.

    Nosza telepítsünk. Letöltöttem a gyártó oldaláról a hivatalos drivert. Eredmény: Nem települ. Szüttyög egy csomót, de semmi eredmény. Mondom törlöm a "Hálózati vezérlőt", újra felismertetem a Windows-al és hátha. Törölni sikerült is, fel is ismerte megint, hogy "Hálózati vezérlő", el is jutott addig, hogy "Illesztőprogram telepítése", aztán itt tölt vagy 5 percet, majd kapok az arcomba egy "Sikertelen" kiírást. Ennyi. :F

    A poén az, hogy az eszközkezelőben más eszközt sem tudok törölni. Van egy Atheros ... Eset Personall Firewall Miniport", próbáltam ezt is eltávolítani, de nem engedi. Mintha semmilyen eszközt vagy illesztőprogramot nem tudna a gép telepíteni.

    Rendszervisszaállítási pont nincs, a formázás pedig nem opció, mert tele van adattal és nem tudok lementeni ennyi mindent.

    Víruskeresés volt, nincs vírus a gépen.

    Valami ötlet, hogy merre induljak?

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Új hozzászólás Aktív témák