Új hozzászólás Aktív témák

  • DS39

    nagyúr

    válasz adise #12480 üzenetére

    idézet a Microsoft-tól:
    A Windows 64 bites verziói nagyobb memóriát tudnak kihasználni, mint a 32 bites verziók. Ezzel csökken a memóriában a lapváltási folyamatokkal töltött idő, mivel több ilyen folyamat tárolódik a merevlemez helyett a véletlen elérésű memóriában (RAM). Más szóval, ez növelheti az alkalmazás általános teljesítményét.
    A 64 bites gépek kétszer annyi adatot képesek feldolgozni, mint a 32 bitesek, és jelentősen több RAM memóriával rendelkezhetnek. Ezért videókhoz, nagy adatbázisokban való keresésekhez, valamint játékok és egyéb, bonyolult műveleteket és nagy memóriát igénylő alkalmazások használatához előnyösebbek a 64 bites gépek. A legtöbb alkalmazáshoz azonban a 32 bites számítógépek is kiválóan megfelelnek. A táblázatkezelő, a webböngésző, valamint a szövegszerkesztő programok például 32 bites és 64 bites számítógépeken is közel ugyanolyan sebességgel használhatók.

    gondod ha lesz, az nem a 32 vs 64 miatt lesz, inkább az XP vs 7 miatt, van pár olyan régi program amit nem lehet telepíteni 7-es alá sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák