Új hozzászólás Aktív témák

  • trisztan94

    őstag

    válasz Sk8erPeter #9965 üzenetére

    Az nem egyeNLőre? :Y Én világéletemben így használtam :F

    Szerintem valami gubanc volt az FTP csatolással és read-only üzemmódba ment, ezért nem engedte, hogy mentsek. Ugye ezeket a gépeket meg szinte sosem kell újraindítani, így végig abban a hitben voltam, hogy ez nem fog menni, ezért akartam Netbeans-el bszakodni. (Mert az ugye letölti a remote source-okat, te offline szerkeszted őket, majd amikor mentesz akkor feltölti az FTP-re, így a read-only üzemmód lényegtelen)

    Transmit:

    Egyszerűen az alkalmazás minősége nem hagy maga után kivetni valót. Legelőször a demóban az esztétikája fogott meg, szolid animációk, semmi sincs erőltetve. Természetesen ez még nem vesz rá arra, hogy kiadjak rá $34-et, de aztán kezdtem felfedezni a programot:

    1. Támogatja az FTP-t, SFTP-t, Amazon S3-mat, WebDAV-ot. Ebből én az első hármat használtam már vele, minden flottul ment, de ez még mindig nem a fő dolog, hiszen kb. minden FTP kliens támogatja ezt.

    2. Path Bar. Tudom, hogy ez Windows-on mindig ott van, de Mac-en valamiért nem nagyon létezik egy fájl vagy mappa útvonala egy intuitív helyen való elérése, tehát ez számíthat jó feature-nek.

    3. Hozzáadhatsz mappákat a kedvencekhez, könnyen el lehet őket érni. A kedvenc meghajtóidat a Finder (a helyi Explorer.exe) kedvencekhez hozzá lehet adni, akkor is ott maradnak ha nincsenek már felcsatolva, rákattintasz csak és magától felcsatolja.

    4. Mappák tartalmának szinkronizálása az FTP szerverrel. Kitallózol egy lokális mappát, felmész az FTP-re és szinkronizálod a kettőt egy gombnyomással. Lehet állítani, hogy az FTP-t szinkronizálja a gépeddel vagy fordítva. Nagyon jó feature.

    5. Lehet egy egyszerű Total Commandernek használni, ha a jobb oldali FTP panelt eltűntetjük. Vannak érdekes dolgai a Finder-nek, szóval ez is nagy segítség.

    6. Lehet nézni pontosan, hogy mi jön, belehet állítani egy maximális sávszélességet a letöltéseknek, hogy ne zabálja le a netet.

    Sebesség terén is elvileg nagyon gyors, de azt még nem volt alkalmam kipróbálni. Persze lehet azt mondani, hogy "de hát ezt a TC tudja alapból", meg hasonló dolgok, de Mac-re nincs nagyon sok FTP progi, (filezilla, cyberduck amiket tudok) amik vannak azok közül mindenképp ez a legjobb. De hát ez egy szubjektív vélemény :K

    "Ezek az Adobe Edge-es cuccok jóféléknek tűnnek"

    Az Edge Reflow-ba mentem most jobban bele, brutál jó. Kb egy DW design felület az egész, csak nem szar, reszponzív oldalakban gondolkodik, a modern dolgok benne vannak. Persze ez is még Preview, tehát béta változat, de ingyért van és tök jó dolgokat lehet kihozni belőle.

    [ Szerkesztve ]

    https://heureka-kreativ.hu

Új hozzászólás Aktív témák