Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz Sk8erPeter #9848 üzenetére

    Drupalban éppencsak egy teszt erejéig :B Anno (mondom ez 2 éve volt) volt szerencsém végigolvasni a WP-s plugin készítés dokumentációját, meg a Drupal-ét. Annak idején azért is indultunk el wp irányba drupal helyett, mert a wp-s hello world plugin készítése - doksi olvasásostól, úgy hogy életemben először láttam wp-t, és akkor telepítettem - megvolt 1 óra alatt.
    A drupal-os modulnál pedig csak a doksi elolvasás egy hello world modul-hoz is több mint egy óra volt. Mostanra lehet sokat könnyítettek a drupalosok a bővíthetőségen, vagy lehet sokkal jobb a dokumentációjuk. Engem anno ez a különbség meggyőzött, hogy nem akarunk drupalozni.

    Viszont szólok, hogy a véleményemre senki ne adjon, mert egyrészt sose voltam CMS rajongó, másrészt egy jó ideje PHP-t a közelembe se engedek, és az informatikában a 2 év nagy idő. Viszont wp plugint biztos nem lett bonyolultabb azóta se csinálni, azaz továbbra is beteg dolognak tartom amikor valaki a wp kódba belenyúl - mert innen indult az egész eszmecsere.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák