Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz CSorBA #5637 üzenetére

    Ez így már tényleg durva, a középső elég brutálisat ugrik. Kezdek arra gyanakodni, hogy nálad van valami gáz, mert nálam nem volt egyik paránál sem ilyen feltűnő. Szóval ez így már nem egy "apró" részlet. :D Nem csodálom, hogy ez zavar.
    Akkor a 720p-s videóban, ha jól értem, a középső a Chrome. Az hányas verzió?
    Nálam a 21.0.1180.89 m verzió van fent (Windows 7 Home Premium x64), és nem ugrik ekkorát. Egyedül amit észrevettem, az az, hogy a fekete hátteresnek a bal felső sarkában a border mintha ugrana egyet. De mondjuk sztem amúgy sem a taboknak külön kéne megadnod a fekete hátteret, hanem a div.content-nek.
    Majd holnap én is csinálok egy videót, ha lesz rá erőm. :D Te mivel készítetted ezt a 720p-set? Én ingyenesek közül pl. a CamStudio-t ismerem, de azt mondjuk nem vágom, tud-e 720p-ben felvenni.

    Szerk.:
    most nézem a jobb szélsőt, az alul lévő, fekete alapon fehér szövegeset, ami azt mondod, az Opera, hát az is nagyon durva, nálam nem jelentkezik ilyen ugrás. Vagy ha nagyon akarom, mintha valami nagyon minimális lenne, de lehet, hogy már csak jojózik a szemem. :DDD
    Holnap csinálok videót, ha megmondod, Te milyen progival készítetted, és akkor majd onnan meglátjuk jobban szemügyre véve, hogy melyik ugrál, melyik nem.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák