Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Teasüti #16714 üzenetére

    Az szerintem alap gyakorlatilag mindegyik webshop motornál, hogy küld neked értesítő emailt, ha rendelés jön, de ettől még ugyanúgy letárolják a rendelést az adatbázisban...

    Ahhoz, hogy direktbe tudd küldeni a nyomdához annyi kell, hogy lehessen online rendelni tőlük valamilyen formában személyes jelenlét vagy telefonos egyeztetés nélkül. Ha előre megbeszéled, hogy email-ben fogsz küldeni automatikusan nekik rendeléseket, akkor minden további nélkül megoldható. Ezen felül ha van weboldaluk, ahol lehet online rendelni, vagy van API-juk, akkor azon keresztül is lehet. Szokták is csinálni, ha van értelme, pl régebben írtam olyat, ami webshopba tölti fel az árukészletet nagyker API-járól és árazza be automatikusan.

    Az email-es továbbítással az a legnagyobb gond, hogy a nagy felbontású képek sok helyet foglalnak, és sokszor méret korlát szokott lenni a levelekre vagy nagyon kicsi az email tárhely kapacitásuk, tipikusan 1-200MB, ami hamar betelik. De megoldható, ha van egy tisztességes tárhelyük, esetleg gmail-es email címet csináltok a dologra, és vállalják, hogy nézni fogják.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák