Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz mm00 #1546 üzenetére

    Hali!
    Linkel nem tudok szolgálni, mivel csak a gépemen van a honlap fejlesztés alatt.
    Leegyszerűsítve, adott egy html, amit betöltök ifrem-be, átméretezem az iframe-et pl 600x600-ra. Adott egy másik html, amit ugyanazon iframe-be töltök átméretezem pl 600x300-ra. Ezzel nincs gond. Amikor viszont "vissza az előző oldalra" gombra katt, akkor az iframe marad 600x600-on, holott át kellene hogy méreteződjön 600x300-ra.

    Eddig ilyen dolgokkal nem kellett foglalkoznom, mert IE-re írtam mindent, pont azért kértek meg hogy csináljak már egy olyan oldalt, ami a legismertebb böngészőkön megy, mert eddig akiket megbíztak vele, mindig az volt a válasz hogy:

    IE alatt ez a baja, FF alatt ez a baja, NN alatt meg az, Opera alatt meg amaz, Safari-ról meg nem is beszélve. Most mindegyik alatt műxik, leszámítva ezt a kis "bakit". Bosszantó.
    Itt azért megjegyezném, hogy Safari lekezeli ezt a hibát, "tudja" hogy flash-ből van JS meghíva(az egész oldalon), ezért kapásból letiltja a HISTORY-t, nem kell kattingatni se gombra, meg a billentyűzeten sem lehet elérni.

    Most az MSDN-t bújom, mert egy angol fórumon olvastam, hogy ilyen esetben nem mindegy hogy milyen módszerrel töltök be fájlt az iframe-be.

    Remélem, rátalálok a baki okárá vagy valaki küld egy jó ötletet.

    Érdeklődésedet köszönöm!

    Fire.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák