Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    Üdvözlöm a Hölgyeket&Urakat! :)

    Egy olyan kérdéssel fordulnék Hozzátok, mely egy picit HTML, egy picit CSS és úgy gondolom jelentős részben CSS-t is igényelne.

    Tehát egy javarészt C-ben írt DLNA szervernek szeretném az alapból igen fapados webfelületét megújítani.

    Ezt a felületet úgy képzeljétek el, h egy táblázatban ott van, h hangfájlok "xy db", Videók "xy db" stb...

    Elsősorban egy emészthetőbb kinézetet szeretnék neki varázsolni. Mivel már nagyon rég foglalkoztam ilyesmivel, így előkaptam a CSS3 könyvem, de nem találtam benne infót a táblázatok személyre szabására. Tudnátok vmi pdfet ajánlani, ami direkt erről szól, vagy kivesézi a témát?

    2. Ez egy nagyon könnyű (lightweight) webszerver, ami csak a html-t támogatja a php-t nem... Én pedig szerettem volna, ha olyan hasznos dolgok, mint pl a médiatár frissítés, a webfelületről indítható legyen. Php-nál tudom, h van erre exec parancs, mivel egy shell szkriptet kel az adott paraméterekkel lefuttatnom, de html-ben és JS-ben nem találtam ilyesmit, így ezt a webszervert módosítottam, h ha meglátogatja valaki a http://hoszt:port/rescan oldalt, akkor rescan-t tol. Ez megy is szuperül, de ha linkekként illesztem be a státusz oldalra, akkor rányomás után újraindul, de nem irányít vissza és csak egy fehér ablakot látok. Illetve szeretném ezt gombokkal megvalósítani. Szóval a kérdésem, h JS-sel lehet-e olyan gombot készíteni, ami az adott oldalon hagy, de megy vele a rescan? :F

    Előre is köszönöm! :R

    Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

Új hozzászólás Aktív témák