Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz martonx #14281 üzenetére

    Regisztráltam és egy nap alatt sikerült az őrületbe kergetniük. Beregisztráltam, kb 4 oldalon keresztül eljutottam a fizetéshez. Fizettem, fasza. Megjön az első mail a bejelentkezési adatokkal, ahol ott a Felhasználói ID, felhasználói belépőkód, felhasználói jelszó, melyek mind generáltak. Én naív Tárhelyparkos felhasználóként azt hittem, hogy ezeket használhatom mindenhol így az ügyfélszolgálati bejelentkezést mellőzve be is akartam lépni a CPanelra. Login + PW nem megy, ID + PW, nem megy, e-mail + PW nem megy, Login + PW 340x újra nem megy (Account and/or password incorrect). Persze az alapértelmezett nyelv az olasz ami minden oldalfrissítésre visszaugrik alapértelmezettre. Miután kitéptem az összes hajam, hogy milyen hülye vagyok kapok egy új levelet (fél órával a regisztráció után), hogy fizetését elkönyveltük és mellékeltél a CPanel hozzáférési adatokat ami megint egy újabb Login kód és jelszó szóval eddig 4 belépő kódot kaptam és két jelszót az egy szolgáltatáshoz, és mind másra jó.

    Beléptem. Kiválasztottam egy szervert majd elkezdtem nézelődni. Megláttam az Add Public IP menüpontot, miután kb átnéztem mindent, illetve a szerver Managementet. Na mondom hozzáadok egy IP címet, mert hát az fontosabb, hogy a programozással haladjak tesztadatként meg tudjam adni. Az IP cím hozzáadása 1,5 Forintba kerül, de mivel olyan tetű lassú a rendszer, hogy első hozzáadás után 5 percig semmi nem jelent meg így hozzáadtam egy újat miután azonnal kettő is megjelent. Szóval -3 Forint :( Elértem a Management fülre, ahol na akkor csináljuk meg a szervert. Nekikezdek, de borzasztó lassú az egész, 20 perc mire mindent beállítottam. Örültem magamnak, hogy végre kész hozzáadás.... 5 perc várakozás után megkapom, hogy a szerver 300 Forintba kerül és nekem csak 297 Forint van fent. Na itt zártam be az egészet a pics*ba.

    Összegezés: Lehet, hogy csak 300 Forint, de nem éri meg szerintem. Az örökös "Please Wait..." is nagyon zavaró. Nem ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák