Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz martonx #12792 üzenetére

    Abszolút egyetértek az "apró megjegyzéseddel", és szerintem nem is kell, hogy olyan apró legyen. :DDD Például egy meglévő oldal esetében egy teljesen különálló mobilnézet létrehozása az elavult, különdomaines átirányítós módszerrel szerintem ugyanakkora szopás tud lenni adott esetben, mint a meglévő oldalt átalakítani reszponzívvá. Én legalábbis nem látom egyszerűbbnek egyiket a másiknál, mindkettőnek megvan az előnye-hátránya. Abban az esetben természetesen költséges lehet, amennyiben már most is létezik egy működő változata mindkettőnek, de ha most készül éppen a mobilnézet, akkor mindenképp a jövőre gondolva a reszponzívvá alakítást választanám.

    (#12794) martonx:
    "mobilos megjelenítés, és reszponzivitás szemszögéből nézve (nem pedig dizájn, illetve használhatóság) a hardverapro.hu teljesen rendben van ellentétben a mobilos PH-val"
    Ezzel viszont már sajnos nem érthetek egyet. :DDD Miért van rendben reszponzivitás szempontjából a HardverApró? Próbáld ki a böngésző fejlesztőeszközével különböző felbontásokon. Egyáltalán nem alkalmazkodik a beállított felbontásokhoz. Újrafrissítést igényel, hogy igazodjon, tehát detektálás van oldalbetöltéskor, és ahhoz képest mutat egy alternatív nézetet, amiből van még egy darab, aztán kész.
    Nem beszélve a HardverApró okádék kódjáról.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák