Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz trisztan94 #10337 üzenetére

    Általában sokat segít a probléma-megoldásban, ha megpróbálod definiálni a "nem működik" fogalmát. :)
    Arra gondolsz, hogy amikor rákattintasz a konkrét dátumra az archívumban, és megnyílik a kattintott oldal, akkor nem a kattintott dátumnak megfelelő cikkek jelennek meg?
    Anélkül, hogy bármi közöm lenne a WordPress-hez, nem igazán értem, ennek a kódrészletnek mi köze lenne az újonnan megnyitott oldalhoz, vagy ha van köze hozzá, akkor az miért kéne, hogy a konkrét lekért dátumnak megfelelő tartalmat adja, hiszen itt csak annyit mondtál neki, hogy wp_get_archives( array( 'type' => 'monthly', 'limit' => 12 ) );, vagyis vmi olyasmi, hogy add ide havi lebontásban az elmúlt 12 hónap archívumát. Ebben hol van benne az, hogy foglalkoznál a query stringgel, URL-ben lévő konkrét dátummal?

    Amúgy már eleve azt nem értem, hogy a WordPress egy CMS, hogyhogy még ilyen apró szarságokhoz is kódolni kell, miért nincs erre pár perc alatt kattintgatós módszer? Drupalban legalábbis ez Views-zal megoldva nagyon gyorsan összekattintható, emlékeim szerint van is rá egy előredefiniált minta (egy view formájában), amit csak klónozni kell, és átszabni tetszésed szerint (pár klatty jó helyen), hogy pont így nézzen ki, ahogy szeretnéd.
    Miért esett a választásod amúgy a WordPress-re, ha szívsz vele? :P
    Szerk.: de eleve nem értem, minek szenvedsz vele, amikor egészen biztos, hogy írtak már rá plugint - különben mi értelme CMS-t használni, ha nem gyorsítod vele a munkádat? Példa: Google, wordpress archive plugin, itt az első link, fogalmam sincs, ezek milyenek, de biztos többet ér, ha kipróbálsz akár többet is, mint az, ha a drága idődben bámulod a monitort, hogy mé' nem jó. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák