Új hozzászólás Aktív témák

  • WindyJoe

    aktív tag

    válasz compi.hu #5557 üzenetére

    Nem tudom mennyire kezdő, de én a reg buherálást mondtam volna neki legeslegutolsó megoldásnak. Ha itt elállít valamit, akkor valóban KO a ketyerének.
    Sztem annyira nem lehet félrekalibrálni az eszközt, hogy cm-ekkel mellényomjon. Mikor a félrenyomást próbálgattam direkt félre akartam kalibrálni, a kereszten kívülre nyomtam ás az 5. pötty után újra kezdte a tesztet még 2×.
    Ha totál mellé nyomsz vagy 3 cm-el szisztematikusan ugyan oda, akkor fogadja el, de még akkor is csak annyira van félrekalibrálva, hogy kb 0,5-1 cm-el kattint mellé (x920), és nagyon gyorsan rá lehet jönni, hogy nem oda kattint, ahová nyomsz.
    Ha ujjal böködi meg, és nem kancsal, akkor is eltalálja a keresztet, tehát max pár mm-el fogja félrekalibrálni, ha meg direkt máshova nyomkod, akkor annyiszor kezdi újra a tesztet, amíg nem kap hasonló eredményt (+-1 mm-en belül nyom), tehát szerencsétlen módon ha pont ugyan oda nyomsz félre, akkor "sikerülhet". Itt vagy más probléma lesz, vagy tényleg ennyire balszerencsésen nyomkorászott, de inkább az előbbi.
    Amúgy egy ilyen félrekalibráláshoz "rengeteg" sütnivaló kell, mivel még angolul is calibration a menü neve és még rá is kérdez, hogy biztos-e...

    LOL kipróbáltam még1× és nem tudtam félrekalibrálni ujjal... vagy 10× újrakezdte a tesztet mire elfogadta, és akkor is a legnagyobb eltérés kb 3 mm volt, skatchbe megnéztem.

    Szervízes mondott olyat, hogy találkozott már olyan készülékkel, ami félrekattintott és ott kb fél képernyőnyi eltérés volt, úgyhogy lehet ez is bekattant... (De ne legyen igazam.)

    Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:

Új hozzászólás Aktív témák