Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabipro

    csendes tag

    válasz Anti666 #4005 üzenetére

    Hát igen, ez tényleg kevés!
    De ha belegondolunk, hogy ez egy elsősorban autós használatra kitalált cucc, akkor elmegy... a méretcsökkentés elérte az akkut is... ...ez van. :W
    Ezzel rákényszerítik szegény felhasználót, aki hosszabb üzemidőt szeretne, hogy ruházzon még be néhány pótakksiba, de akkor így meg már elveszíti az egész wayteq az olcsóságát... :U (De mondom, ez az autós navigálókat nem érinti, nem zavarja...csak azokat, akik túráznának is vele (pl. engem))
    Nálam ezért is most a legjobb választásnak a BluePanther Azure tűnik a maga 2500 mAh-s beépített akksijával, ami kb. 3x-osa a 820-as wayteq akksijának (az állítólag ugye 820mAh lesz.)
    Ha jól tudom a mostani N770Bt-nek kb. 1400mAh-s az akksija (én legalábbis így tudom, sok oldalon ezt írják, bár a másik fórumon 2000-et is írnak)
    Szóval a 770-hez képest is a BluePanther Azure majd 2x-es akku kapacitással bír. Ez persze nem jelent 2x nagyobb üzemidőt a kicsit nagyobb kijelző miatt, amihez értelemszerűen kicsit több energia szükséges. (De ez szerintem megéri... :K )
    Hogy mennyivel nagyobb az üzemidő, arról tán Snowdog tud legbiztosabban nyilatkozni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák