Új hozzászólás Aktív témák

  • Urna

    tag

    válasz CHaooSS #6881 üzenetére

    A külső nézeted megkapod a szimóban, meg az optikából való célzást is annyira azért lehet árkád, a felé célzást se rajzolja közepes távon túl ( ha minden igaz 600m) , de az hogy neked segít hogy látod " hol kell belőni " az annak help aki kezdi vagy nem ismered a tankot. Akik magas szinten játszanak nem állnak meg nézegetni hogy hol zöldül a kereszt, mondom, egyszerű reakcióidőn múlik már a célzás, meg pontosságról.
    Az ha látsz mindenkit szerinted csak könnyít ? kétélű a dolog :) én is imádok ASU-57-el sunnyogni reálban, meg örülök hogy a kevéssé páncélozott tankokat ott ki tudom húzni, tényleg, de árkádban nincs bújócska, semmi ebbe gondolj bele , főleg a légvédelmek és nyitott járművek mekkora hátránnyal mennek árkádban , ahol bárki a repülős részben megöli őket egy sorozattal vagy sajnos rammolással.

    Az a lényeges baj szerintem a legtöbb emberrel akik lenézik az árkádot , hogy nem találkoztak ott még igazán jó játékossal, ami felróható annak hogy tényleg hígabb a játékosállomány, ezt aláírom. De nem lehet általánosítani hogy mindenki hülye lenne :D , vagy hogy ne kellene taktika ( és a spawncamp nem taktika csak gerinc puhítás ). Max ők nem találkoztak értelmesebb játékossal, vagy mentek 100 csatát és elkönyvelték a játékmódnak a saját bénaságuk.

    S10 + Galaxy Watch 3

Új hozzászólás Aktív témák