Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz helkis #33597 üzenetére

    Hát igazából nem terveztem, hogy vizet fogok rakni a gépbe, de egyik barátom mail-ben átküldött egy árajánlatot. Picit meglepődtem az áron és rákérdeztem Én is mennyiért készítene egy fullos kiépítést.
    "Sajnos" olyan árat írt, amire nem tudtam nemet mondani :DDD Ez volt márciusban.

    Aztán időm sem igen volt foglalkozni a témával meg családi problémák is közbejöttek, így csak pár napja bontottam ki a csomagot és kezdtem el "újra" érdeklődni a vízhűtés irányában.

    Ideális esetben persze előbb az igény szokott jelentkezni és előbb utánajárok a magamtól telő mértékig a dolgoknak, de jelen esetben nem is foglalkoztam ki mit árul az apróban. Mindenesetre a vásárlói visszajelzések megelégedéssel szóltak, ami nekem elegendő volt.

    A léghűtéssel (Noctua NH-U12) ill. a Sapphire HD4830 gyári hűtésével csináltam IDLE és LOAD tesztet is és a szobahőmérsékletet is feljegyeztem. LOAD közben néztem meg a rendszer közben felvett teljesítményét.

    Fel

    A radiátor válogatásnál írta ezt nekem k.mamut
    "Én úgy alakítottam ki mindent, hogy elég jó legyen az áteresztő képessége a rendszernek.
    A legkisebb (belső) rész 8 milliméter!!!!!!!! Ne tegyél bele más csatikat, elrontod!"

    Igazából, mint előzőekben írtam nem is gazán volt részemről nagy átgondolás, tehát helytálló a meglátásod :K

    Remélem, hogy a 8-as belső méret azért megfelelő lesz és meglesz az 1...1.5GPM így is.

    Mondjuk annak aki megvette tőled a D-Tek FuZion v1 blokkot, lehet a k.mamut féle 8-as blokk szűk keresztmetszet volt a rendszerében. Nálam viszont minden 8-as, mivel egy helyről van. Természetesen, ha minden 10-es vagy 12-es lenne biztosan jobb lenne a hatásfok is.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Aktív témák