Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Fel #33584 üzenetére

    Egyelőre D5 már megvan, ha mégsem bírná a tempót, mert azért nem szeretném 5-ös fokozatban tekerni állandóan (bár még nem tudom mekkora a hangja) még mindig lecserélhetem egy megfelelő DDC-re.

    Amúgy (picit elgondolkodva az esetleges pumpacserén) ezt a DDC-t megfelelőnek látod a D5 helyére?

    Igazság szerint, ha az északi hídra vizet akarok rakni, ennél a lapnál egyből kötelező SB-re és ugye az egyik FET blokkra is. Ha meg már ezeken víz van, akkor ugye a maradék árválkodó FET már nem oszt nem szoroz, ha vizezve van. CPU meg GPU ugye nem árt, ha vizes. A HDD csak extraként került a rendszerbe.

    Sajna így valóban elég sok a blokkok száma.

    Mondjuk akkor mi van, ha NB, SB, FET1, FET2 mégis kimaradna vizezésből? Ez elég sokat javítana a rendszeren ellenállás tekintetében nem?

    Sajna az eddigi olvasatok alapján a DDC pumpák dominálnak a nagyobb ellenállású rendszerekben, míg a D5-ök a kisebbeknél jeleskednek. Bár ahogy fsb1000 fejtegette 1...1.5GPM magasságát elérve már nem a pumpa a szűk keresztmetszet.

    Azt hiszem veszek még csövet aztán csak úgy simán összedobva a szőnyegen megnézem majd mennyit is bír a D5 áttolni az összes blokkon. Utána talán már okosabb leszek vagy még tanácstalanabb :DDD

    read-only mode on the forum

Aktív témák