Új hozzászólás Aktív témák

  • rmartin94

    aktív tag

    válasz tboj #13295 üzenetére

    Szia.
    Írok 1-2 fülest, aztán kiválasztod, melyik szimpatikus.
    Edifier TWS1 Pro- Nekem pont ez a típus az egyik fülesem, kb. 2 éve megvan, azóta hibátlan, a hangzásával nagyon elégedett vagyok, főleg az akkori 30 USD-s árához képest, meg az üzemidejével is, olyan 11-12 órát elmegy egy feltöltéssel, már csak a kialakításából fakadóan is biztos vagyok benne, hogy le fogja iskolázni a Choice X-et.
    Soundpeats H1-Ez is beesett már olyan 20k környékére, ez egy dual driveres füles, de nem mondanám, hogy jobban szól, mint a TWS1 Pro, inkább másabb, ebben több a basszus, és az a fajta , szinte subwooferes basszus van benne, amitől egy idő után hányingere lesz szinte az embernek, ha nem az a nagyon basshead. Hangerőben egyébként egy kicsit halkabb, mint a TWS1 Pro. Pedig régebben ezt a fülest sokkal jobban szetettem, mint a TWS1 Prot, de mára ez nagyon megváltozott fordított irányba.
    Edifier W240TN- Ez a füles egyik ismerősömnek van, neki én ajánlottam, Ő eddig meg van vele elégedve, a hangzásáról is jókat mondott.

    Illetve a Soundcore oldalán is körűlnézhetsz, ott is találni jó ajánlatokat, főleg, ha akciók vannak, onnan a Liberty 4-et, meg a Space A40-et ajánlanám, ha beesnének olyan 20k környékére, de szerintem az nem mostanában lesz. Illetve mondanám még az itteni slágert, a Buds 2-t is, de az újonnan sajnos 30k, de nagyon sokan dícsérik azt is.
    Bocsi a kicsit hosszúra nyúlt monológért, de remélem valamennyit segít a választásban.

    Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom

Új hozzászólás Aktív témák