- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolon75
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #23 üzenetére
Állíts be másik DNS szervert a routeren, nekem Digi alatt ez sokat segített.
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
lajos82
tag
+1 a saját DNS szerver megadásának, 8.8.8.8 vagy 1.1.1.1, ha a routered tudja a dns over tls-t.
-
Porcica
csendes tag
Nálam dettó ugyan ez van. A különbség csupán annyi, hogy a Yettel nél.
-
spect80
senior tag
ezt anno velem is megjátszották. költözés után vittem a szolgáltatást, akkor 500Mbites volt névlegesen, speedtesten 80-100mbit-nél többet nem hozott soha, 35ms< latency és alap weboldalak töltése is akadozott. Nézték távolról nem láttak hibát, ezt háromszor eljátszották. Negyedjére mondtam, hogy köszi akkor szerődést bontanék, mert ez a szolgáltatás trágya, de előtte még panaszt adnék be a szolgáltatásra és az ÜFSZ-re is. Akkor nagy kegyesen felajánlották, hogy kijönnek, de ha kiderül, hogy az én készülékeben van a hiba, akkor x forint a kiszállási díj.
Végül kiküldtek egy srácot, akin látszott, hogy kicsit expertebb arc, mint a betanított technikus, és egyből észrevette, hogy bekötésnél elfelejtettek feltenni egy szűrőt a modem elé. Felrakta és utána egyből megjavult.
Azt nem tudom, hogy egy ilyen szűrő tönkre tude menni, de nem valószínű. lehet a bejővő kábal sérült valahol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest