Új hozzászólás Aktív témák

  • Dajkusz

    tag

    Sziasztok!

    Remélem tudtok segíteni, olyan problémám van, hogy :

    A baráti körömnek csináltam egy privát seedszervert, ami igazából web és ftp szerver is. windows 7 alat futt mindez. 7-en vagyunk, külön külön mindenkinek saját fiókja, távoli asztali elérése + webui van.
    7 példányban van külön mappában az utorrent,ami idáig nem is baj, viszont a problémám, ha a feladat ütemezőben beállítom minden fiókhoz, hogy rendszerindításkor indítsa el minden emberkének a hozzátartozó utorrentet, akkor szépen el is indul egytől egyig, és megy az összes webui. Viszont, ha távoli asztalival is akarja használni akkor beloggolás után is el kell neki indítani az utorrentet, mert nem látja azt, ami már éppen fut, és ezért ha mégegyszer elindítja akkor az teljesen új kliens, és ha előtte rakott be webui-ba letöltést az ebbe nem látszódik, és felkiáltó jellel kiírja, hogy ezen a porton már fut egy másik is ezért változtasson portot.

    Szóval sok felesleges rizsa után az a lényeg, hogy van-e rá mód, hogy beloggolás után lássa a már futó klienst.

    Azt viszont kifelejtettem, hogy mind a 7 utorrent elinduljon indulásnál az csak úgy jött össze, amikor feladatkezelőben megadom, hogy mit indítson akkor így írtam be:
    "C:\utorrent2\uTorrent\uTorrent2.exe" /RECOVER
    a felhasználóknak feladat kezelőben sem mutatja, hogy fut.

    Mindenképp ragaszkodom a windows beépített távasztalához.

Új hozzászólás Aktív témák