Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz ledgeri #90415 üzenetére

    Ha egy csomag kivezetésre kerül, akkor (ahogy említetted is) az eddigi tapasztalatok alapján jellemzően átraknak egy másikba és pont. Lehet a Vodának e téren más az üzletpolitikája mint a UPC-nek volt, de sokat nem tennék rá; kétlem hogy csak azért szerződést bontanának veled mert nem akarsz újabb hűséget vagy magasabb árat.
    Ha ők hívnak, akkor az azt jelenti hogy egy üzletkötő hív, akinek az az érdeke hogy meggyőzzön (akár úgy is, hogy féligazságokat mond nem bontja ki az igazság minden részletét), hiszen ez alapján kap jutalékot.
    Az említett ügyfélmegtartó ár nem úgy működik, hogy hív az ügynök és te ezt kéred, hanem ahogy már elhangzott te hívod fel őket, a lemondás menüt választod és ott érdeklődsz a lemondás mikéntjéről, mire meggyőző árat mondanak hogy maradj. De ehhez a megoldáshoz akkor érdemes fordulni, ha a jelenlegi helyzet nem felel meg; ha erről nincs szó akkor kár belebonyolódni.
    Ha jól értem a jelenlegi szolgáltatással és árral elégedett vagy, így én a helyedben megköszönném az ajánlatot és közölném hogy megfelel a jelenlegi állapot, aztán (ha tényleg kivezetik a 120-as csomagot) várnám az értesítést, mely szerint változatlan feltételek mellett áttesznek a 150-es csomagba.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák