Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    A levelemre meglepő módon gyorsan reagáltak.
    Egy csajszi felhívott olyan 50 perce.
    Továbbra sem jön be a Gold csomag csak a Bronz,így szerdán kijön egy szerelő délutáni időben. A hölgyikével egyeztetve lett a beltéri a kártyaszámmal és stimmelt. Elsőre nem tudta megmondani,hogy miért nincs?
    Rákérdezésemre,akár le vagy felfelé váltok csomagot a Pace SD-t már nem adják oda.
    Így marad a SPLITTER megoldás,ill. felkínált egy PVR-s beltérit havi 1000 Ft plusz pénzért amire fel is vehetek adásokat ,igaz nem oly sok az a 250Gb HDD.
    Kétségtelen tény,hogy a mostani új Pace HD beltérinek nincs RF Out kimenete és ez szerintem elkúrt mérnöki tervezés. Sem sorba fűzésre, sem egyéb megjelenítő (LCD,Plazma,CRT,OLED) TV adások használatára nincs lehetőség a beltéri bekapcsolása nélkül.
    A Panasonic KX-F130 telefon-t illetően meg érdekes módon mikor a csajszi felhívott onnantól már kaptam "T" hangot. Mindkét irányban müxik a vonal. Igaz a bill. és a gombok nem az igaziak,mert olykor erősen kell nyomni. Biztos,hogy tisztításra vár. Ha nem akkor vennem kell egy másikat,mert szerintem ennek a gombsorait már nem tudják megjavítani,legalábbis olcsón. Bár 10000 Ft-ig elmennék vele. Nincs szívem kidobni,még akkor is ha őskövület. Igaz nincs hívó szám kijelzés,csak ha hívok akkor látni a számokat. Legalább van fizikailag benne üzenetrögzítő és kuriózum a FAX lehetőség. Pedig ez anno csúcs telefon volt jobb irodákban ilyeneket használtak,még a széles sávú internet használata előtt.

    Van valamiféle UPC szerelői hozzáférés,hogy melyik adások,szolgáltatások jöjjenek be? Valamiféle szekrényre,dobozra gondoltam ahol az épületen belül van kihelyezve.

Új hozzászólás Aktív témák