Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ledgeri #134277 üzenetére

    a régi már elavult

    Ez nem indok, hanem kifogás. Egy kifogástalanul működő eszköz cseréjét erőltetik egy hardveresen szarra. Tudtommal a Compal is meg az Arris is szar. Mindkét eszköz kapcsán lehetett számtalan netes problémáról olvasni itt az elmúlt években. ÉÉÉÉÉÉrdekes módon valahogy a régi modemesek nem sűrűn panaszkodtak a netre. (én sem) Ha csak az nem volt ok a panaszra, hogy kis sebességeket adnak.

    kivezetik

    Bevezetni mikor fognak OPTIKÁT mindenhova?

    és ha cserélni kellene nincs lehetőség ugyanilyenre...

    Erről sem az ügyfelek tehetnek.

    minek cserélni most, hogy ha akkor is lehetne, ha baja van....

    Mert a régiekre nem tudják távolról telepíteni a frissebb firmware-t (nyilván beépített kémszoftverrel).
    Ezekkel a frissebb fw-kkel is örökké csak a baj van. Ha más nem is történik, automatikusan visszadobják szerencsétlen ügyfeleket IPv6-ra meg router módba. Mindezt miért? Hogy az ügyfélszolgáknak legyen létjogosultsága. Mert valami agyhalott a lehetőséget is elvette az ügyfelektől, hogy szoftveresen MAGUKNAK visszaállíthassák. Újabban már wifi csatornát sem engednek változtatni. (nyilván más kérdés, hogy nem a HGW-ről kéne wifizni)

    Amúgy tényleg mindhárom vezetékes szolgáltatásukat figyelembe véve, nekem csak a TV-vel szokott lenni bajom. A másik kettővel ha 2-3 évente előfordul valami központi anomália, akkor sokat mondok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák