Új hozzászólás Aktív témák

  • TillaT

    junior tag

    válasz catroot #122734 üzenetére

    Milyen irányba, melyik szolgáltató felé?
    Csak azért kíváncsiskodom, mert hasonló cipőben járok.
    Sok éve ugyanabban a csomagban vagyok. Régen -UPC-s időkben- valami Analóg Bronz volt a csomag neve, ~30 analóg TV csatorna, viszonylag kicsi internet (ma 150-esnek hívják) és vezetékes telefon. Mára már kivették a TV-t, csak az internet van és a vezetékes telefon.
    Egy ideje gondolkodom a váltáson. Felmerült, hogy a Vodánál maradva feljebb váltok, olyan csomagra, ami nagyobb (min. 250-es internetet) és TV-t is tartalmaz. De nagyon visszaesett a szolgáltatás minősége, amióta a Voda átvette a UPC-től. Azt se nagyon lehet tudni, mi várható ezen a téren, ha már az újabb tulajdonosok menedzselik tovább a céget a Voda után.
    Ráadásul itt a fórumon sem zengetek dicshimnuszokat a Voda szolgáltatásairól, amit sajnos a saját tapasztalataim is megerősítenek.
    Szóval erősen hajlok a szolgáltató váltásra.

    Felénk a Telekom eszelősen drága, de a FLIP egészen barátságosnak tűnik. Optikán jön, min. 80 Mbit/s, max. 250 Mbit/s, rendes körülmények esetén 150 Mbit/s, 144 TV csatorna, vezetékes telefon belföldi számoknál 5 Ft/perc díjjal. Mindez 4900 Ft/hónap.

    A Vodánál most többet fizetek a TV-nélküli, gyengébb internetet és magasabb percdíjakat tartalmazó lebutított csomagomért. Igaz, az internet, ha éppen nincs gond a hálózatukkal, akkor szinte mindig a maximum környékén, azaz 150 Mbit/s körül ketyeg.
    Egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb lenne a Vodánál maradva az ügyfélszolgálaton keresztül egy kis alkudozás utáni csomagváltás ..., de erősödik bennem, hogy próbát kellene tenni a FLIP-pel.
    Sajnos nincs olyan ismerősöm, akitől valós, hiteles infókat kaphatnék (nézhetnék) a FLIP-ről a saját tapasztalatairól, a miénkhez hasonló (családi házas) környezetből.

    A Vodánál van némi -kötbérből eredő- túlfizetésünk, ami 1-2 hónapig mentesít a díjfizetés alól. Lassan elfogy a keret. Eddig ez is maradásra ösztökélt.
    Bocs', hogy kicsit hosszúra sikerült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák