Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ztsoft #118696 üzenetére

    az Amlogic S912-es box CoreElec-kel

    Na ezt a szériát pont nem kéne ide keverni, mert egy raklap kaka. 8 magos, de a magok teljesítménye a béka segge alatt van még CoreELEC-kel is, ráadásul csak a legacy 9.2.7-8 stb.. verziók mennek rajta, tehát pl. legújabb Widevine CDM-et se tudsz letölteni hozzá.

    Nem tudom melyik van neked, de enyémben hiába volt e mellé 3 giga ram, CoreELEC-en is szaggatott a lejátszás és egy fórumtárs fejtette meg nekem, hogy nem is a kadenciahelyesség-mizéria a probléma, hanem rohadt gyenge a procija a folyamatos lejátszáshoz. Gyors mozgásoknál iszonyat szemrontó módon remeg a kép. Aztán vettem egy S922X-es Beelink GT-King Pro-t és jéé csak 6 magos, de olyan smoothless-ek a mozgások, hogy csak lestem. Android is villám az S912-es szutyokhoz képest.

    Szóval értem én, hogy szar a net, de nem egy hordó fos lejátszóval kéne tesztelned atomgyenge procival. Hiába van 5 GHz meg gigabites LAN port a cuccon, szart nem ér, ha köhög a lejátszás, pláne, ha folyamatosan netről szedné.

    És próbáltál már az S912-ődön mondjuk USB-ről vagy helyi hálózatról lejátszani egy 4K-s videofájlt? Kétlem, hogy simán ment. Nálam annyit produkált, hogy elindult a lejátszás és akkor ki van pipálva, hogy tudja, de szaggat, mint állat, főleg nagyobb bitráták mellett. Na mindegy, el is tettem porosodni az S912-t, mert csak felidegesít a lassúságával, illetve a darabos lejátszásával, ami mindent is felülír. Hiába tud akármit is, ha közben tönkrevágja a szemedet.

Új hozzászólás Aktív témák