Aktív témák

  • #92942848

    törölt tag

    válasz Parci #1426 üzenetére

    Vigyázat tl;dr poszt

    a prohardver pedig már csomószor került "kés alá", fog is majd még, könyörgöm, ez legalább a tizedik arculatunk. amikor erre átálltunk, ugyanúgy toporzékolt az emberek egy része. most meg már ez a jó?

    Részemről toporzékolásról nincs szó,még egyszer megköszönöm az eddigi lehetőséget.

    mindenesetre nem logikus döntés, hogy azért, mert nem tetszik az új apró elsőre és azonnal (pláne, hogy még bugos és kiforratlan), ezért inkább átnyergelsz a... hova is? én sajnálnám, ha lelépnél, legalább egy esélyt adj neki azzal, hogy nem elsőre és a legrosszabb állapotában ítéled meg végleg. pláne, ha még hálás is vagy nekünk az eddigiekért, legyen ez az én kérésem akkor..

    Ha jól emlékszem ez a második nekifutás az új hardverapróval, az elsőnél sem volt kevésbé bugos szerintem.
    Ha megnézed a hirdetéseim idővonalát az első próbálkozás óta gyakorlatilag 90%-ban ingyen elvihető dolgokat hirdettem meg.Főleg mert "átnyergeltem" a többi ingyenes hirdetési oldalra, nomeg azért ,hogy mégis az itteni közösség is kapjon vissza tőlem valamit (ingyen elvihető).

    A változás mértéke ami szerintem nem mindegy,tehát nem csak a szubjektive baromi randa kezelhetetlen interfész zavar, hanem az is ahogyan ez az egész tálalva van.
    Mondok két példát:

    x oldalon (napilap online) regisztrációköteles a tartalom megtekintése : segond keresők indexelik elolvasom kereső gyorsítótárjából.
    y oldalon (napilap online) regisztrációköteles és fizetős a tartalom megtekintése: itt jó eséllyel eldöntöm, hogy köszönöm nem kérem.

    Mire szeretnék kilukadni:

    ad1:
    Ha kezdetnek a régi frontend tetején elhelyeztetek volna egy paypal donate gombot/linket szívesebben adtam volna támogatást mert önkéntesnek éreztem volna a dolgot.De mivel erre a verzióra kísérletet sem tettetek hanem egyből erőből ment a "váltsunk frontendet mi majd tudjuk mi a jó nektek" szemlélet ezért jogos szerintem az ellenvélemény.

    ad2:

    kereskedelem v1.0:

    mindig a vevőnek/fogyasztónak van igaza.

    Maradok tisztelettel innentől lelkes olvasótok feltéve,hogy időm engedi.

Aktív témák