Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathBat666

    aktív tag

    válasz gyuromoj #5183 üzenetére

    86 San Jose - Vancouver 4.m.

    Mindenképpen Vancouver győzelmet várok, kérdés, hogy ez sikerül e a rendes játékidőben, és szerintem egy kevés gólos meccsen nyernek is 60 perc alatt. Szóval V (2.64)

    85 Minnesota - Chicago 4.m. A legutóbbi meccsen óriásit játszott a Minnesota, de a Chicago még így is csak hosszabításban kapott ki, hogy alig hajtottak. Most nem számítok ekkora Wild tempóra, szerintem behúzza a Chicago. V (1.96)

    84 Ottawa - Montreal 4.m. A legutóbbi meccsen az Ottawa lemosta a pályáról az alapszakasz 2. helyezettjét, gondolom kaptak a Minnesota játékosai egy jókora fejmosást. Ezért is most Minnesota győzelmet várok, + ha megint a Senators nyer, akkor nagy bajba kerülhet a remek szezonnal rendelkező Montreal. V (2.52)

    83 NY Islanders - Pittsburgh 4.m. Az első meccset a pingvinek magabiztosan nyerték, majd ez után felébredt az Islanders és megverte a Pittsburgh t. A 3. meccs is szoros volt, de a hosszabításban győzni tudott az alapszakasz győztese. Ma is egy szoros meccset várok Islanders győzelemmel. H (2.64)

    Érdemes 3/4 be rakni, majd este írok net tippeket is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák