Új hozzászólás Aktív témák

  • SárkánySzív

    aktív tag

    Na Én aztán jól meg szívattam magam!
    Borzasztóan zavart a bekapcsoláskor a THL T11 logó együttes megjelenésével lejátszódó hangorkán. A vroot progival nem tudtam rootolni a telefont, már csak ezért; mert itt olvasgatván a fórumot... hogy ha a system/media könyvtárból kitörlöm a bekapcsoláskor lejátszandó fájlt akkor minden rendben lesz.
    Tegnap este rátaláltam a RootGenius progira amivel másodjára sikerült rootolni a telót. Elsőre miért nem azt nem tudom!
    Kitöröltem a fájlt, majd eszembe jutott az értesítési led gond is, Ezt is megoldottam az ide belinkelt fáljt bemásolásával a system/lib/hw könyvtárba.
    Jelzem a telefont az est folyamán több alkalommal újraindítottam, illetve újraindult magától is a root alkalmával, de ki is kapcsoltam, és be is kapcsoltam. Minden flottul ment !
    Este lefekvéskor kikapcsoltam, mint mindig is szoktam. Ma reggel bekapcsolom, és a logó után elsötétül a képernyő, de van amikor már bent vagyok a rendszerben a beállítások menüben, és akkor sötétül el. Az eljutásom tényezője az hogy milyen gyors vagyok, mivel a gyári beállítások visszaállítása menübe szeretnék eljutni, de mire odajutnék elsötétül a képernyő.
    Innentől kezdve van telefon csak sötét képernyővel. Aksi ki, s aztán kezdődik előlről, hogy valahol elsötétül, és aztán tehetetlen vagyok.
    A bekapcsoló gomb, s a hangerő gomb együttes megnyomásával a boot menübe is bejutok, de ott ugye minden opció Kínai. A legalsó az az újraindítás, ezt is csak kikövetkeztetni tudtam, mert egy menüben így szokott lenni.
    Innentől teljesen tanácstalan vagyok, mert az egészhez semmit sem értek... de semmit!
    Kacsa fórumtárs ami kell programja lent van, de megmoccanni sem merek nehogy még több bajt csináljak.
    Kérlek benneteket segítsetek, és nagyon köszönöm előre is!
    Még egyszer írom, hogy ehhez teljesen semmit nem értek, tehát így álljatok hozzám. :W :Y

    Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /

Új hozzászólás Aktív témák