Új hozzászólás Aktív témák

  • COLBrattShaw

    csendes tag

    válasz xenon2 #6515 üzenetére

    Az kemeny, :DD hat jahh, a Crew-nak teljesen egyedi atmoszferaja van. :)
    Erdekes, nalam verseny kozbe meg soha nem fagyott a game, nalam mindig a lobbyba a rulettnal fagy meg. :D

    Haha, vicces pm btw. lol
    Es se tudtam, hogy te Magyar vagy, ha jo lenne ha tenyleg lehet mar egyedi matricazast csinalni az autokra, palettas szinvalasztast pedig nem is emlitenem, mert olyan alap dolog. :)
    Nem szoktam tul surun pvp-zni, valoszinuleg legkozelebb akkor megyek majd amikor az uj nyeremeny esedekes, foleg csak kruzolni jarok fel. Eleg jol tartom magam, de a "nagyagyuk" ellen nincs nagyon eselyem.
    Sajna a pvp manapsag vagas/kiszelesites hegyekrol szol, en meg az uton vezetos tipus vagyok, ugyhogy altalaban egy szoros versenyel, ha valaki elonyt szerez egy ilyennel, el is szoktam venni a gazt, had vezessen elol, ha annyira szeretne ott lenni. :( :)) Ezeknek a csavoknak nem csak jo palya ismeretuk van(ami nagy elony alapbol), de vagjak az osszes "kiskapu"-t is.
    Szvsz a pvp akkor lenne tuti, ha bejelolheto lehetne a slipstream mentes, ill. a "hc" verseny, amiben ha 4 kerekkel elhagynad a palyat, kirakna az utra mint ha a reset gombot hasznaltad volna. :K :)
    Speed skill-eknel alapbol szigorubb szabalyrendszer van, ahogy 1-2 kerekkel kigurulsz a vonalon, egybol nem szamolja a metereket.

    [ Szerkesztve ]

    YouTube-on: https://www.youtube.com/c/brattshaw (on youtube)

Új hozzászólás Aktív témák