Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    válasz RichieTri #5889 üzenetére

    Ma lepróbáltam a 370z-t PvP-ben csak azzal mentem és nem írtam nagy hülyeséget, igaz én sem használtam már rég óta kivéve C-ben, mert ott a top verdák között van.

    S-ben kifejezetten jó.
    D-ben szerintem sokkal stabilabb a GT-R nél, mert az tényleg mindenhol csúszik annyi igazság van benne, hogy a Skyline kigyorsítása az brutál.
    P-ben nincs sok esélye, mert ott van a legtöbb vas azért, ha nem lökdöstek volna ki egy 2. helyet összekalapáltam volna azzal is. Sajnos a nagy hátránya a kis végsebessége. Szélárnyékot kell megfogni, akkor 400 fölé felmegy csak ha kilöknek úgy már nehéz lehetetlen beérni a Pagani-kat, Aventador-okat, Agera-kat, Ferrari-kat, stb.
    R-ben rosszabb lett mint volt viszont elég stabil volt, de oda ott az ingyen Buggy.
    A C-t leírtam.

    A P és az R kivételével (az R pályát egyáltalán nem is ismertem csak 2. lettem, P-ben 6-bol 4. úgy hogy 3x kilöktek) összehoztam egy első helyet a 370z-vel, igaz nem volt egy erős mezőny, de volt GT-R D-ben és restellem, de lehagytam nem is kevéssel kb. fél perccel a 3 körös tó körüli pályán úgy, hogy nagyon rég mentem már MP-t és ezzel meg nem sokat (és a gyakorlás hiánya miatt nem is vagyok egy top pilóta). Azért is javasoltam neki, mert nem rég a summit-on volt egy hegyi földes Race Line Skill és a Focus-nál a Mini-nél sőt még a KTM-nél is jobban ment. A fő cél az volt hogy minél olcsóbb autót találjon amivel tud kp. szerezni perk-re, alkatrészre és jobb járgányra aztán majd eldönti neki melyik tetszik. Pont ezért nem megy senki ezzel, mert van több jobb típus, de kezdőautónak pont megfelelő.

    (#5890) .LnB
    Próbálgasd a jump skill-eket (van rá szűrő → B) a rövidebbeket, egy helyen ugrálj 5-10-et, ha nem ad semmit menj egy másikhoz. Valamikor dobálja az alkatrészeket van, hogy nem, ha nem akkor mehetsz a speed-re most ott jobban szórja. Esetleg a rövidebb faction ill. sztori küldik ott is alkatrészt ad a végén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák