Új hozzászólás Aktív témák

  • Kronus

    tag

    válasz dunc #2073 üzenetére

    Nem tudom, nekem nagyon bejön a game :)

    A grafika valóban nem mondható csúcsnak ( bár engem kárpótolnak a fantasztikus tájak és látványelemek: űrsikló kilövés, meteor kráter, dinó kiállítás, lángoló épület tűzoltókkal, bányászgépek akcióban, vízesések, stb. stb.)
    Az élsimítás kérdése sztem olyan dolog amit majd patch-el orvosolnak, mert nem hiszem el, hogy FXAA mellett 3 monitoron 5760x1080 felbontáson (eyefinity) röhögve, reccenés nélkül megy a game, de 4xMSAA rárakom és már annyi... (1 monitorral mondjuk nincs gond, akk mehet rá minden :D )
    A multi rész sincs kiforrva ezt aláírom, mondjuk én a hétvégén folyamatosan más játékosokba botlottam bármerre is jártam (lehet csak én voltam szerencsés) Szóval nálam érvényesült a szlogen: Never drive alone :)
    A hétvégén felrántottam a profilom 40-es szintre, de 1 percig se volt unalmas vagy egyhangú, minden percét élveztem, köszönhető a változatos küldetéseknek és környezetnek.
    + pont a HOT ROD alkatrész vadászat, ami kis Amcsi benzinfalók műsor filinget csempész a játékba, tekintve hogy a legtöbb eldugott helyen, vagy elhagyatott pajtában pihen.

Új hozzászólás Aktív témák