- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szedtem neked egy kis képcsokrot az ugrásaimból...
Toronynál - HC
Toronynál - HC
Felüljáró - HC
Felüljáró - HC
Raktár - HC
Raktár - HC
Csatorna - HC
Csatorna - HC
Csatorna - HC
Hajó - HC
Hajó - HC
Közúton - Nem-HC
Közúton - Nem-HC
Közúton - HC 340-el civilt (a legnagyobb)Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Chapel
addikt
válasz kzoltann #5194 üzenetére
Átérzem
De neked annyival jobb h van kin leverni....nekem a 2. accountom (első offline volt) azért szállt el mert játék közben benyomtam véletlenül a bill-en a power gombot és lekapcsolt a gép
Hogy lehet egy Genius bill-en a power gombot a NYILAK fölé tenniJó hogy nem az enter mellé
Szal a lelkibékéd kedvéért biztos ami biztos "beszéld" meg tesóddal
Tesco: Közúton - HC 340-el civilt (a legnagyobb)
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
-
gpower
tag
válasz TESCO-Zsömle #5204 üzenetére
A Microsoft Flight Simulator összes kiegésztővel együtt asszem megölt egy 750 gb-s vinyót...
Ezért kell vigyázni a szimulátorosokkalJah, off
[ Szerkesztve ]
-
gagyenkov
tag
válasz TESCO-Zsömle #5201 üzenetére
Emlékszem a csatornánál elég sokat szenvedtünk De az az uccsó az tényleg nagy Gratulálok! ESTE VERSENY!!!
Kicsi! Részvétem
W.O.T: gagyenkovHUN Klán:BPP
-
nap
addikt
válasz gagyenkov #5192 üzenetére
Koszi! Leginkabb a technikajara vagyok kivancsi, hogy min erdemes meg ugratni a jarmuveken kivul, mennyire kell gyorsan menni, mennyire kell felkapni, es hogy mit csinaljak, hogy ne essek hatra.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5208 üzenetére
Koszi!
Mi az amit erdemes ugratonak hasznalni?
Pl volt az a feluljaros keped. Ott mit csinaltal?browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Mosquitoo
senior tag
ugratónak használhatsz bokrokat, virágágyásokat. Kapd ki az első kereket, és akkor a civileken is tudsz ugratni, vagy másik játékosokon (lehetőleg haverokon ) ,de rajtuk csak max. kb. 150-200-zal, mert a TDU, ban van egy nagysebességű-ütközésvédelem: ha ennél gyorsabban mész neki, egyszerűen átmész rajta.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #5212 üzenetére
Te is TDU-zol most??? nem látlak...
-
m0h0senator
őstag
Pár napig most nem nagyon leszek mert OSX csúszott a gépemre tehát most gy a win elszállt Tdu-mba am a mentésem maradt.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Chapel
addikt
válasz bazso29 #5215 üzenetére
Ehhez nem kell HC
Egyszer egy olyan úton nyomtam tövig ami egy kecóhoz ér a "sivatagban"
Saleen volt 400 közelében telibe kaptam a bejárati kaput....kb. egy kilóméterre repültem ugyanilyen magasságban pörögve
Sajna annyira ledöbbentem h elfelejtettem fényképezni..csak pisolgtam pár másodpercigFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Drift_Elek23
aktív tag
láma kérdés: h kell a chatbe írni??
előre is thxA tuning a lelke mindennek
-
Cucori
tag
válasz Drift_Elek23 #5218 üzenetére
T azaz tééé bötü ütlegelésével
Common sense is not so common anymore...
-
bazso29
aktív tag
válasz bendeguz 76 #5217 üzenetére
Bookmarkolni. Csak gondoltam elnevezem én ha még senki nem járt ott, legyen egy kis sikerélményem is.
[ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
nap
addikt
Koszi sracok!
Este szorakoztam egy kicsit. Arra mar rajottem, hogy jo sokat kell gyakorolni.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Mosquitoo
senior tag
Föncsi, Bende, Gyuszito (és persze a többiek) nagyon jó fogócska volt, köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó kis cruise volt, DB9 Volante powaaaaah! 355-öt mentem, Smisa meg 356-ot. Jó kis autó!
Kár, hogy eltüntetek, utána már csak Kicsivel maradtunk, aztán leléptem... -
gyuszito
senior tag
válasz Mosquitoo #5223 üzenetére
Én is csatlakozom nagyon jó volt
És h mien jól lehet ott driftelni
beszerzek egy modemet és legközelebb több értelme lessz mint most h tibivel tudtam karambolozni mert csak 1 emberkét lát a router<---FuCk neki...[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz gyuszito #5229 üzenetére
"És h mien jól lehet ott driftelni "
igen, a RUF RT12-t eszméletlenül szépen lehetett csúsztatni!
de aztényleg elég kár volt, h annyit láttam belőled, h a neved előtt a "megszakadt" jel, aztán egyik pillanatban itt vagy, a másikban ott... mondtad is, hogy a fogócskában el is kaptál volna, csak átlaggolt rajtam a router... de így legalább széééép, hooosszúúúúú, élvezetes volt! olyan jó volt nézni, ahogy megyek egy félkörívet, aztán át a konténerek közt, majd ránézek a térképre, és mindenki ugyanazon az íven utánam -
gyuszito
senior tag
válasz Mosquitoo #5230 üzenetére
hát nekem is bejön ez a fogócska
Legközelebb is tolunk majd(feltéve ha sikerül rátok kapcsolódni mert az sem eccerű routerkoviccsal...)
Dekár h ilyen késő van veretném még vagy 20 22 órán át az ujj(családi autómnak)Jaguar XK
Nah jó8! mindenkinek[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Drift_Elek23
aktív tag
ma 10 kor (még délelött) nem jöttök fogócskázni az audi szalon elé???
[ Szerkesztve ]
A tuning a lelke mindennek
-
Cucori
tag
válasz Drift_Elek23 #5232 üzenetére
Először meglepődtem, h mi a túrót akar valaki reggel 10kor, akkor a nép dolgozik/tanul; aztán rájöttem h vasárnap, azaz hétvége van... eh, összefolynak a napok.
Common sense is not so common anymore...
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Drift_Elek23 #5232 üzenetére
húúú fogóócskaaa rákba hogy már másfél órája volt... vasárnap általában ilyenkor kelek plusz még be kéne tömnöm valamit az arcomba...(reggeli )
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Drift_Elek23 #5235 üzenetére
na, azóta elvoltam az SG-s arcokkal
még múltkor: CLK-GTR repülés, ez be fog csapódni
a ruffal jól lehet terepezni
lebegő aszfalt
kit udja jobban összetörni a verdát? - 1, 2 -
taylorp
senior tag
Sziasztok!
A kocsikat csak letölteni lehet, vagy meg is lehet venni valahol (Saturn, Média Markt)?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
KisCobiii
aktív tag
válasz Drift_Elek23 #5235 üzenetére
Drift_Elek23- ha gondolod van még egy kis dolgom, de olyan 14:45 körül tolhatunk egy kis fogocskát vagy krúz-t?
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
törölt tag
Én most megyek fel, közben Seedelek, remélem nem fogok lagolni egy cseppet sem.
-
törölt tag
Szuper, most már megvan Chrysler ME FOUR is. 74% van a játékból, időfutamokat meg stoppos hányadékokat kéne még meg csinálnom, + netes cuccok. Lusta vagyok hozzá...
-
bendeguz 76
tag
senki ismerőst nem látok most fenn
-
Gábor21
csendes tag
Én vagyok a király emberek, szóval térdre a bajnok elött!!!!
Gondolom, senki se mer versenyezni velem?[ Szerkesztve ]
-
smisa
őstag
válasz TESCO-Zsömle #5247 üzenetére
Tökös csávó csak a keritésen fent hagyta hajrá Zsömi
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
válasz Gábor21 #5246 üzenetére
Naggyon lazza
Azért üdv, majd valamikor mutasd be, mennyire penge gyerek vagyJa tényleg, ha már írok: Mosquitoo-tól megpróbáltam megvenni a Camaroját, a quiz-győzelem jutalmaként, de tőlem levonta a pénzt és megkaptam a kocsit, neki meg visszakerült a garázsába, pénz meg nuku. Ma este, ha mind2en fent leszünk, megpróbáljuk újra, de azért bosszantó, hogy ilyen hiba előfordul... (most 5 milla lement a lefolyón)
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest