Új hozzászólás Aktív témák

  • Makaveli

    senior tag

    Nos, új szisztémát találtam ki arra, hogyan vigyem végig a játékot. Úgy csinálom most, hogy elkezdtem délről, és megyek észak felé a térképen és csinálom végig a versenyeket.
    Mostmár jobban nyomom, sikerült 2 kocsit is úgy elszállítanom, hogy semmi bajuk nem lett, és a stopposokat is sikerül már elsőre elvinnem.

    Egy kis jótanács, mondjuk biztos nem az én tanácsaimra vágytok (:B):

    E kocsinak mindenképpen NISSAN Skyline GTR R34-et vegyetek. Mindenkit legyőzök vele E-s futamokon! ;)

    A kocsinak pedig egyértelműen Lamborghini Murciélago Coupe-t vegyetek, ezt kicsit feltúrjátok egy kis tuninggal, nekem 700 valahány lóerős, 3.1 alatt gyorsul 100-ra, vagy mennyire, és 226 mp/h a vége. És könnyű irányítani 180-200 mp/h körül is! Ezzel viszem az összes stoppost, és mindig csak 20-at megy le a moráljuk!

    Már annyi pénzem van, hogy nem tudom mire költsem el, valószínűleg azokra a kocsikra fogom, amelyeket külön kell megvenni, például modell fuvarozására, stoppos, vagy sima versenyre. Ja meg veszek majd egy G-s kocsit is... :U
    Már van 2 házikóm is (bocs, a játék azt írja luxus ház :P), az egyik 6, a másik 8 férőhelyes, szóval most nem nagyon kell aggódnom, hogy nem fér el a kocsim.

    Itt van pár kép a mostani kocsijaimról.

    A? Lamborghini Murciélago Coupe!
    B? Ferrari F430 Spider!
    C? Alfa Romeo 8c Competizione!
    D még nincsen...
    E? NISSAN Skyline GTR R34!
    F? Audi A3 3.2 Quattro DSG!

    CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

Új hozzászólás Aktív témák