Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr Cook

    csendes tag

    válasz brd #19900 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a tippet! :K

    Van tapasztalat ezzel kapcsolatban? Gondolok itt arra, hogy meg fogja oldani a rendkívül idegesítő serial problémámat?

    Sajnos most úgy áll a helyzet, hogy bár én a régi kódjaimmal el tudom indítani a játékot, de az unokatesómat egyszerűen nem engedi fel a Gold-os kiegészítő kóddal.

    Ha be van másolva az Addon.txt a Gold kóddal, akkor sem a régi, sem egy újonnan létrehozott profillal nem engedi fel a szerver, ehelyett a Failed connection... üzenetet kapja.

    Ha nincs ott az Addon.txt, akkor az új profillal igen, de a régivel csak kb. 1-2 percre engedi fel, majd a Your Downloaded Content Has NOT been saved üzenetet kapja.

    Azért ez vérlázító! :((

    Ezt bármely normális online játéknál úgy oldják meg, hogy egy időben azonos szériaszámmal csak egy játékos lehet a szerveren. A többi senkit nem érdekel.

    Megpróbálom amit írtál, remélem sikeres akció lesz!

    Ha ne adj Isten mégsem, akkor hová fordulhatok a problémámmal?

    A GamesSpyID-hez? Az Atari-hoz? Esetleg az Eden Games-hez?

    Ha valaki tudja a választ, nagyon szépen megköszönném, ha megosztaná vélem.

    Azt szeretném elérni, hogy az e-mailekhez társított kódokat töröljék, hogy normálisan át tudjam adni a családtagjaimnak a számomra feleslegessé vált játékokat kódostúl - dévédéstűl és végre valahára tudjunk is egymással játszani.

    Előre is many thanks, ahogy a német mondaná.

    Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/

Új hozzászólás Aktív témák