Új hozzászólás Aktív témák

  • krysn95

    csendes tag

    köszi:-)

    Rögtön volna is néhány kérdésem...

    Hogyan lehetne a hangparancsok felismerését és gyakorlatiasságát maximalizálni?

    pl.:

    - lehet e a mikrofon érzékenységét feljebb húzni és "éberebbé" tenni?

    - hiába van folyamatos figyelésre állítva mégis mintha néha elaludna a felismerés. Ez miért lehet?

    - hogyan tudom azt beállítani, hogy a parancs elhangzása után azonnal jöjjön a válasz/végrehajtás? (jelenleg megjeleníti a parancsot, gondolkodik, és aztán válasz)

    - hogyan tudom elérni azt, hogy a folyamatos szövegkörnyezetben elhangzó parancs szóra azonnal reagáljon, attól független, hogy a mondat be van e fejezve vagy sem (tehát amint beazonosítja a parancsot azonnal hajtsa végre)

    - lehet e valahol tágítani a félreértések hibahatárát? (pl a parancshoz 60%-ban hasonlító válaszokat is parancsként azonosítsa)

    - miért van az, hogy néha kérés nélkül is leveszi a szövegfelolvasó hangját nullára?

    - van olyan aki külső mikrofonnal használja a felismerést? képes szignifikáns javulást hozni ha nem a beépített mikrofont használjuk?

    - képes a beszédfelismerés tanulni, alkalmazkodni?

    - képes hangot felismerni (bár ez már nagyon sci fi)? (ezzel is lehetne talán javítani a pontosságot--> csak az én hangomra reagáljon, könnyeben szűrhető a többi zaj, zene stb..

    - képes értelmezni olyan szlenget vagy kifejezést, amit vélhetőleg nem ismer? (pl játszd le a "külföldi cím"-et "külföldi előadó neve"-tól.--> egy ilyen parancsot hogy a legjobb megadni neki?

    köszi minden hsz-t!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák