Új hozzászólás Aktív témák

  • vgyuri

    őstag

    válasz Bozek #1967 üzenetére

    Köszönöm az észrevételed, tényleg 2 TRUE és FALSE ág volt, azóta már vissza is tértem Tasker-re. Ma kb 4 óra Ingress közben a Tasker + közelségérzékelővel változtattam a fényerőt (letakarva 8, nincs letakarva 255), akku fogyasztás: Ingress 46%, Kijelző: 40%, Tasker 4%, azt hittem utóbbi sokkal több lesz, ez így nagyon energiatakarékos.

    Írtad, hogy Tasker nem tud rendezni, de ahogy korábban írták a PHP tud, és mellette még van pár száz függvénye. Készítettem egy kis oldalt, ahol paraméterekkel lehet PHP függvényeket futtatni, sima szövegben adja vissza az eredményt. http://tf.zap.hu/ a címe, jelenleg csak a Date (dátum) és Sort (rendezés) függvényt csináltam meg, példákat is írtam hozzájuk.

    Ha valakinek szüksége lenne valamelyik PHP függvényre, akkor írja meg nekem, és megcsinálom, sajnos internet szükséges a telefonon, hogy meg tudja nyitni a weboldalt, de a szerveren nagyon gyorsan lefut minden.

    Akár az NB2-es profile-t is lehetne szerveren futtatni, ha valami változna akkor email-t küldene róla, ezt a Tasker csak a K9mail-en keresztül tudja feldolgozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák