Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    válasz cfcfan30 #15153 üzenetére

    "amugy meg a reklám helyét nem a history határozza meg, mert ott van reklám, ahova épp betervezi a műsor készítője"

    Ezt te komolyan el is hiszed? A műsor készítője nem tervez be semmit, neki abból már nincs bevétele, hogy van-e benne reklám vagy nincs. Sokszor volt úgy reklám (igaz, más csatornán), hogy a mondatot félbevágta, ami hülyeség, így biztos nem tervezne senki.

    "Discovery HD hd csomagban lesz vajon? vagy reménykedhetek a platina mix-be kerüléséért?"

    Az ÁSZF szerint az Extra csomagban lesz a Discovery HD. De ez még mindig a jelenlegi Discovery, nem a Showcase, mivel az áll át HD sugárzásra, eddig abból csak SD volt.

    (#15152) zozola: Neked mindenből az jön le, hogy a Tarr-t védem? Itt szó nincs arról, csak leírtam a nem túl jó véleményem a History-ról. Egyrészt nem reklámmentes, ahogy itt mások emlegették. Elég megnézni a Filmbox-ot, na az tényleg reklámmentes, ott nincs megszakítva egy film se, még ajánlókkal se. A másik problémámat is olvashattad, ha figyelmes vagy, az se tetszett, hogy 2 rész után elkaszálnak egy műsort.

    Amúgy lesz helyette Viasat History, ami nem csak a nevében History. Sorolj fel 3 olyan műsort a History-n, ami tényleg a történelemről szól. Nem nagyon találsz ilyent, a Zálogcsillagok régiségekről szól ugyan, de történelmet csak nyomokban tartalmaz.

Új hozzászólás Aktív témák